Ворог збільшив кількість артобстрілів та авіаударів на таврійському напрямку – Штупун

Київ. 29 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Росіяни збільшили кількість обстрілів із артилерії та авіаударів на таврійському напрямку приблизно вдвічі, повідомив речник Об’єднаного пресцентру сил оборони таврійського напрямку Олександр Штупун.

“Після деякого зменшення застосування дронів-камікадзе, артилерії та авіації, зумовленого насамперед погіршенням погоди, – учора ворог різко збільшив, приблизно вдвічі, як кількість артобстрілів, так і авіаударів. Також активізував піхотні наземні атаки і місцями застосовує бронетехніку… десь по 10-20 одиниць”, – сказав Штупун в ефірі національного телемарафону в середу.

Також речник повідомив, що за минулу добу ворог завдав 17 авіаударів, провів 56 бойових зіткнень і здійснив понад тисячу обстрілів з артилерії.

Крім цього, ЗСУ відбили 20 ворожих атак неподалік Степового, Калинівки, Авдіївки, Сєверного, Первомайського, а також на схід від Новобахмутівки та на південь від Тоненького. За словами Штупуна, це свідчить про те, що “активність ворога не спадає”. Також противник намагається відбити раніше втрачені позиції на запорізькому напрямку.

За минулу добу втрати ворога в особовому складі склали 639 осіб.

Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=T88RnpKNN_s