Залучення USAID для Модернізації КПП «Старокозаче – Тудора» в Одеській області

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) готове сприяти Агентству відновлення в удосконаленні та модернізації контрольно-пропускного пункту (КПП) «Старокозаче – Тудора».

Представники USAID провели конструктивні переговори із керівництвом Служби відновлення в Одеській області, де основним питанням стало покращення ефективності та функціональності цього ключового КПП.

Агентство відновлення в Одеській області активно обговорює з USAID можливості модернізації та покращення КПП «Старокозаче – Тудора». Запланована співпраця передбачає не лише удосконалення інфраструктури, але й збільшення пропускної здатності, що має стратегічне значення для транспортного сполучення між Україною та Молдовою.

За рішенням Кабміну, Агентство відновлення у Одеській області відповідає за 9 пунктів пропуску через кордон із Республікою Молдова, та це число буде збільшуватися. Під керівництвом Андрія Донченка, Служба відновлення активно залучає міжнародних партнерів для реалізації стратегічних проєктів з покращення та оптимізації роботи пунктів пропуску для забезпечення більш ефективного та безперебійного транспортного сполучення.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *