У ВР зареєстровано проєкти постанов про дострокове припинення повноважень нардепів Шпенова та Єфімова

Київ. 6 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У Верховній Раді пропонують достроково припинити повноваження народних депутатів Максима Єфімова (група “Відновлення України”) і Дмитра Шпенова (позафракційний).

Відповідні проєкти постанов №10317, №10318 зареєстрував у Верховній Раді народний депутат Сергій Кальченко (фракція “Слуга народу”) у середу, повідомляє сайт парламенту.

Як повідомлялося, регламентний комітет рекомендував Верховній Раді достроково припинити повноваження нардепів Шпенова та Єфімова.

Шпенов і Єфімов достроково припиняють повноваження народних депутатів за власним бажанням.

Єфімов – народний депутат України восьмого і дев’ятого скликань Верховної Ради України. Уперше був обраний до парламенту 2014 року в окрузі №48 (місто Краматорськ, Донецька область) як самовисуванець. У 2019 році був обраний до ВР як безпартійний самовисуванець за цим самим округом.

Шпенов – народний депутат кількох скликань Верховної Ради. У 2007-2012 роках був нардепом від Партії регіонів. У 2019 році був обраний до парламенту як безпартійний самовисуванець за 37 виборчим округом (Дніпропетровська обл.).