Ajax Systems із проєктом "Повітряна тривога" отримала премію Security & Fire Excellence Awards

Київ. 6 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Застосунок “Повітряна тривога”, розроблений Ajax Systems для інформування про військові тривоги, став переможцем цьогорічної британської премії Security & Fire Excellence Awards, повідомляє пресслужба компанії.

Уточнюється, що застосунок визнано найкращим у номінації “Ініціатива року в галузі охорони або пожежної безпеки”.

“Застосунок “Повітряна тривога” є свідченням нашого прагнення створювати рішення, які не лише підвищують стандарти безпеки, а й позитивно впливають на світ. У цьому випадку застосунок відіграє вирішальну роль у наближенні перемоги України над темрявою”, – наведено в релізі слова CMO Ajax Systems Валентина Гриценка.

Мобільний застосунок “Повітряна тривога” було запущено в перші дні повномасштабного вторгнення Ajax Systems у співпраці зі Stfalcon і за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Застосунок повідомляє користувачам про п’ять типів загроз: повітряна тривога, артилерійський обстріл, вуличні бої, хімічна та радіаційна небезпека. На сьогодні застосунок завантажили вже понад 24 млн разів.

Премія Security & Fire Excellence Awards за підтримки IFSEC і FIREX International щорічно обирає інноваційні та надійні продукти на ринках безпеки та протипожежного захисту.

У 2017 році Ajax визнано “Охоронною сигналізацією року” за версією IFSEC International.

У 2023 році продукти Ajax Systems отримали визнання на Australian Security Industry Awards, GIT Security Awards, PSI Premier Awards і SecurityInfoWatch.com Readers Choice Awards у США.

Резидент “Дія.City” AS MANUFACTURING LLC – найбільший у Європі розробник і виробник систем безпеки з можливостями розумного будинку. Наразі системи Ajax використовують понад 1,8 млн споживачів у 169 країнах світу.

Власник “АДЖАКС СІСТЕМС КІПР ХОЛДІНГС ЛТД” (Кіпр), засновник і кінцевий бенефіціар Олександр Конотопський. Згідно з фінзвітністю, доходи компанії зросли майже втричі до 1 млрд 267 млн грн за 2022 рік порівняно з 452,2 млн грн за 2021 рік, чистий прибуток ушестеро до 130,376 млн грн за 2022 рік проти 21,668 млн грн за 2021 рік.