Через російські обстріли на Донеччині поранено чотирьох мирних жителів – ОВА

Київ. 7 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – За минулу добу внаслідок російської агресії на Донеччині було поранено чотирьох місцевих мешканців: двох людей в Авдіївці, одну у Нелипівці (Торецька громада) і одну – Андріївській громаді, повідомив в.о. начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз.

“На донецькому напрямку двох людей поранено в Авдіївці. У Мар’їнській громаді обстріляні Красногорівка, Новомихайлівка та Катеринівка. В Очеретинській громаді під вогнем околиці Соловйового. У Курахівській громаді в зоні ураження Курахове, Трудове і Дальнє”, – написав він у телеграм-каналі в четвер уранці.

Як повідомив Мороз, на горлівському напрямку в Нелипівці Торецької громади поранено одну людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено два приватні будинки й одну багатоповерхівку. У Соледарській громаді під обстрілами Роздолівка та Міньківка. В Андріївській громаді поранено людину, пошкоджено територію підприємства.

За його даними, на лисичанському напрямку в Званівській громаді обстріляно Верхньокам’янське і Переїзне, у Лиманській – Торське, Зарічне і Ямпіль.

“Загалом за добу росіяни поранили чотирьох мешканців Донецької області”, – підсумував керівник ОВА.

Джерело: https://t.me/IhorMoroz_donoda/788