Після війни повага до України буде зафіксована в історії – Зеленський

Київ. 14 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Президент України Володимир Зеленський заявив, що повага до України базується на успіхах на фронті.

“Я хочу подякувати кожному нашому воїну, всім українським захисникам і захисницям. Цими днями у Вільнюсі, на саміті НАТО, на полях саміту НАТО, на всіх зустрічах Україна мала й має найбільшу повагу та підтримку партнерів за всі роки нашої незалежності”, – сказав він у відеозверненні в четвер.

“Повага – це завжди похідна від сміливості, а увага до будь-якої країни – це завжди наслідок наявних можливостей цієї країни. Україна – в центрі уваги партнерів. Вже не Росія, як десятиліттями раніше. І коли ми поставимо крапку у цій війні фіксацією російського програшу, повага й увага до України будуть назавжди зафіксовані в історії для всіх наступних поколінь нашого народу”, – сказав він.

За його словами, “це здобувається зараз у боях заради України, у наступах і в обороні. Я дякую кожному й кожній, хто в бою, на бойових постах і в бойових завданнях! Я дякую всім, хто захищає наше небо і хто рухає вперед наші позиції на землі”.