Marsh і Beazley розпочали співпрацю зі страхування діяльності підрядників залежно від рівня рейтингу ризику ESG.

Київ. 11 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Провідний світовий страховий брокер і консультант з ризиків Marsh у понеділок оголосив про нову співпрацю зі спеціалізованою страховою компанією Beazley, щоб запропонувати будівельним підрядникам доступ до додаткового покриття професійного відшкодування (PI) на основі їхніх екологічних, соціальних та управлінських ризиків (ESG).

Як повідомляється на сайті Marsh, додаткові потужності доступні по всьому світу клієнтам за межами США, які відповідають рейтингу ризику ESG (ERR) Marsh, за умови, що їхній показник ERR відповідає пороговому значенню Marsh і Beazley.

Рейтинг ризиків Marsh ESG, який було запущено у березні 2022 року, є інструментом оцінювання, який вимірює ефективність ESG організації, надаючи їм змогу визначити ризики та можливості, пов’язані зі стійким розвитком і кліматом, а також отримати доступ до додаткових можливостей страхового ринку.

Рейтинг ризику ESG оцінюється за більш ніж 10 міжнародно визнаними стандартами та основами, опублікованими провідними організаціями

Страхування PI захищає підрядників і субпідрядників у разі пред’явлення їм претензій, пов’язаних із передбачуваними помилками в їхній професійній діяльності, зокрема й питання, пов’язані із законом Великої Британії про безпеку будівель 2022 року і питаннями облицювання.

Будівельні підрядники, які відповідають критеріям андеррайтингу, можуть претендувати на додаткове покриття PI в розмірі $1 млн, що на 20% більше, ніж максимальна сума Beazley в $5 млн – коли вони набирають шість або вище за рейтингом ризиків ESG компанії Marsh.