В Україні в середу та четвер мокрий сніг і дощ, місцями ожеледиця

Київ. 12 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У східних областях України 13 грудня очікується помірний сніг, уночі і на південному сході країни невеликий мокрий сніг і дощ, місцями ожеледиця, налипання мокрого снігу.

Як повідомляє Укргідрометцентр, удень у західних областях помірний дощ (у Карпатах мокрий сніг); на решті території без суттєвих опадів.

Уночі та вранці в більшості областей туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла, у східних областях вночі та вдень від 4° морозу до 1° тепла, на Закарпатті та півдні країни вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

У Києві в середу, 13 грудня, без суттєвих опадів. Уночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, удень 1-3° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, у Києві за весь час метеорологічних спостережень 13 грудня найвища температура вдень була +10,0°С у 1950 р., найнижча вночі -24,3°С у 1921 р.

У четвер, 14 грудня, очікується помірний (у північних, центральних областях та в Карпатах подекуди значний) мокрий сніг та дощ, місцями ожеледиця, налипання мокрого снігу; вночі без опадів.

Температура вночі та вдень від 1° морозу до 4° тепла (вночі у східних областях 1-6° морозу), вдень у центральних областях та Закарпатті 2-7° тепла.

У південній частині України дощ, температура вночі 1-6° тепла, вдень 5-10°, у Криму до 13° тепла.

У Києві в четвер, 14 грудня, вночі сильний, удень помірний мокрий сніг і дощ. Вітер південно-східний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 1-3° тепла.