Навчання у ВНЗ Німеччини: Отримання стипендії для Українців

Університет логістики в Німеччині пропонує українським студентам унікальну можливість отримати стипендії для навчання на чотирьох програмах. Ці програми включають підготовку, бакалавра ділового адміністрування, магістра у галузі глобальної логістики та магістра міжнародного менеджменту. Пропозиція повністю покриває витрати на освіту та відкриває нові можливості для навчання в престижному виші.

Програма підготовки, спрямована на упрощення процесу вступу для міжнародних студентів, розрахована на 12 місяців. Вона включає предметні курси та вивчення німецької мови на рівні А2, готуючи абітурієнтів до вступного іспиту FSP (Feststellungsprüfung) в Гамбурзі та подальшого навчання на бакалавраті в університеті.

Бакалаврська програма ділового адміністрування пропонує студентам чотири профілі, включаючи цифрове управління та інновації, міжнародне управління, управління постачанням та стійке управління. За програмою передбачено інтенсивне стажування, семестр за кордоном та регулярне спілкування з фахівцями галузі.

Магістерські програми у галузі глобальної логістики та міжнародного менеджменту розроблені для випускників бакалаврів та вимагають ступеня або його еквіваленту, отриманого в акредитованому навчальному закладі. Програми також враховують аплікантів з різних аналітичних дисциплін. Вартість навчання для українців безкоштовна, а кінцевий термін подачі заявок – 15 липня 2024 року.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *