Армія РФ за добу випустила пів тисячі снарядів по Херсонській області, одна людина загинула, ще одна дістала поранення – ОВА

(додано після 4-го абзацу)

Київ. 14 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Армія РФ за добу випустила пів тисячі снарядів по населених пунктах Херсонської області, внаслідок чого одна людина загинула, ще одна дістала поранення, повідомив оперативну інформацію станом на 06:00 четверга голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

“За минулу добу противник здійснив 114 обстрілів, випустивши 536 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, БПЛА та авіації, з них – один ракетний. По місту Херсон ворог випустив 35 снарядів”, – написав він у своєму телеграм-каналі.

Прокудін наголосив, що “через російську агресію одна людина загинула, ще одна – дістала поранення”.

За даними ОВА, російські військові влучили в житлові квартали населених пунктів області, медичний заклад, навчальний заклад та об’єкт критичної інфраструктури в Херсонському районі, біснес-центр у Херсоні.

Пізніше Прокудін уточнив, що загинула 63-річна мешканка селища Миролюбівка Херсонського району. “Одна з ракет влучила в житловий будинок, перетворивши його на купу каміння. Під завалами власного будинку загинула 63-річна жінка”, – написав він.

Прокудін також додав, що внаслідок ударів у селищі зруйновано два будинки та амбулаторію, а також пошкоджено навчальний заклад і церкву.

Джерела:

https://t.me/olexandrprokudin/2247

https://t.me/olexandrprokudin/2249