Тімоті Снайдер, великий прихильник України, зібрав 950 000 доларів на систему “Безпечне небо”

Амбасадор UNITED24, історик та професор Єльського університету Тімоті Снайдер успішно зібрав понад 950 000 доларів для проекту “Безпечне небо”. Ця ініціатива передбачає встановлення 2 500 сенсорів для виявлення дронів та ракет у Сумській, Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, щоб захистити їх від повітряних загроз.

Система “Безпечне небо” є українським воєнним стартапом, який використовує інноваційні технології для виявлення та нейтралізації повітряних загроз. Зібрані кошти допоможуть встановити потрібну кількість акустичних сенсорів для ефективного функціонування системи.

Тімоті Снайдер вже раніше здобув підтримку для подібних проектів. За допомогою платформи United24, він зібрав понад 1,3 мільйона доларів на систему протидії російським дронам, відому як “Ловець шахедів”. Відомі особистості, такі як Гілларі Клінтон та Ювал Ной Харарі, також приєдналися до підтримки фандрайзингової кампанії.

Ці кошти, зібрані на платформі United24, служитимуть для вирішення найважливіших потреб країни в напрямках “Оборона та розмінування”, “Медична допомога” та “Відбудова України”.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *