ПриватБанк працює над обладнанням робочих місць в укриттях на Донеччині

Київ. 21 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – ПриватБанк у Донецькій області обладнує робочі місця співробітників банку безпосередньо в укриттях, щоб дати клієнтам можливість отримувати послуги під час повітряних тривог, повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

“Нині опрацьовується питання щодо облаштування мобільних укриттів. Уже проведено переговори з Центрами надання адміністративних послуг щодо робочих місць, де мобільні групи працівників ПриватБанку зможуть обслуговувати клієнтів. Наразі державний банк готовий облаштувати й укріпити вже наявні укриття. Для цього визначено перелік рекомендованих локацій та очікується погодження від обласної військової адміністрації”, – зазначено в повідомленні в телеграм-каналі.

Під час засідання Донецька ОВА заявила про те, що підтримує заходи, які дають змогу поліпшити обслуговування населення під час повітряних тривог.

“Це досить непростий процес, але він необхідний не лише в Донецькій області, а й на інших прифронтових територіях. Адже це стосується безпеки людей. Тому маємо якомога оперативніше вирішити питання роботи держбанку під час повітряних тривог”, – наголосила віцепрем’єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Джерело: https://t.me/minre_ua/4772