Продовжується відновлення житла у Макарові: будівництво другого поверху

Агентство відновлення займається відбудовою житла у Макарові, Київська область, зруйнованого під час воєнних подій минулого року. Одним із об’єктів відновлення є п’ятиповерховий двосекційний будинок за адресою вул. Димитрія Ростовського, 62. Будинок був серйозно пошкоджений в результаті обстрілів, і одна з секцій була повністю демонтована після огляду фахівцями.

В даний момент будівельники активно працюють над закладанням другого поверху зруйнованої секції, а також виконують роботи з монтажу металопластикових вікон, утеплення фасаду, установки систем блискавкозахисту та прокладання комунікацій.

Після завершення капітального ремонту 150 мешканців зможуть повернутися до відновленого будинку, обладнаного новим дахом, утепленим фасадом та сучасними комунікаціями водопостачання та каналізації. В рамках робіт планується також відремонтовано сходові клітини, заміна поручнів та вхідних дверей, а також чистове оздоблення під’їздів.

Процес відновлення також охоплює електропостачання, що буде здійснено від загальної електрощитової до щитових квартир. Також передбачено використання підвального приміщення як тимчасового укриття. Агентство відновлення працює над ще однією п’ятиповерхівкою у Макарові, яка теж постраждала внаслідок воєнних подій.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *