На Чернігівщині завершують ремонт мосту поблизу Ніжина

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури повідомило у Фейсбуці про завершення робіт з ремонту мосту поблизу Ніжина на Чернігівщині. Минулого тижня успішно завершили асфальтування штучної споруди, яка була зруйнована під час бойових дій у лютому – березні 2022 року. Новий міст завдовжки 60 метрів буде мати дві смуги руху та відповідатиме сучасним транспортним навантаженням.

Мост поблизу Ніжина був серйозно пошкоджений під час активних воєнних дій, що призвели до його повного зруйнування. Протягом літа Агентство відновлення та розвитку розпочало проєкт із відбудови, а в жовтні вже були встановлені опори, а в листопаді – прогонова будова. Зараз ремонтні роботи майже завершені, і цього тижня планується відкриття руху транспорту через відновлений міст.

Зазначено, що під час активної фази бойових дій на Чернігівщині було зруйновано 27 мостів, і наразі вже відбудовано 5 мостів, а також встановлено 3 металеві модульні мости від французької гуманітарної місії, і ще на п’яти тривають роботи.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *