Латвія передала Україні 270 авто, конфіскованих у п’яних водіїв: Частина широкої ініціативи з боротьби за безпеку на дорогах

Латвія успішно завершила передачу 270 автомобілів Україні, які раніше були конфісковані у водіїв, що керували транспортними засобами у нетверезому стані. Цей крок є частиною більш широкої ініціативи, в рамках якої всього передано 271 автомобіль. За даними на середину грудня, загальна вартість конфіскованих автомобілів становить вражаючу суму – 903 453 євро. Уряд готує документи для подальшої передачі Україні ще 34 автомобілів, оцінювана вартість яких складає близько 161 880 євро.

Організацію транспорту автомобілів в Україну здійснює Twitter-конвой під керівництвом Рейніса Позняка. Цей конвой успішно перевіз вже понад 1100 різних автомобілів вартістю приблизно 2 мільйони євро, що є вражаючим результатом проекту. Вартість та кількість конфіскованих автомобілів свідчать про рішучість Латвії в боротьбі з нетверезими водіями та підтримку українського суспільства у боротьбі з порушеннями безпеки на дорогах.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *