Держрибагентство опублікувало на Prozorro.Продажі перші лоти на промисловий вилов риби у 2024 році

Київ. 26 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Державне агентство розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм (Держрибагентство) опублікувало в електронній торговельній системі Prozorro.Продажі перші 53 оголошення про проведення аукціонів на промисловий вилов водних біоресурсів у 2024 році у водоймах Дунаю, пониззя Дністра та Дністровському лимані, повідомила пресслужба Міністерства аграрної політики та продовольства.

Згідно з повідомленням, розігрування 23 лотів по річці Дунай і 23 лотів по пониззях Дністра та Дністровському лиману відбудеться 4 січня 2024 року.

“Суб’єкти господарювання, які планують рибалити в промислових масштабах і задекларували право на це шляхом подання відповідної електронної декларації, можуть подати заявки на участь в аукціонних торгах до 20-ї години 03.01.2024 року”, – наголосили в Мінагрополітики.

Ознайомитися з інформацією про лоти, дати проведення аукціонів, стартові ціни, розміри гарантійних внесків, обсяги та види водних біоресурсів, знаряддя лову можна в системі Prozorro.Продажі.

Джерело: https://t.me/mapfu2022/2776