Мінстратегпрому: Україна не виробляє танки, але виконує всі потреби танкової програми

Олександр Камишін, очільник Міністерства стратегічних галузей промисловості України, під час пресконференції повідомив, що наразі оборонна промисловість країни не виробляє танки. Проте він запевнив, що всі потреби по танковій програмі виконуються в повному обсязі.

“Ми не виробляємо сьогодні танки, але все що потребує від нас Міноборони, Генштаб по танковій програмі, ми робимо”, – сказав Камишін, не уточнюючи конкретні деталі танкової програми.

Міністр також поділився, що питання ремонту танків вже вирішено, і в Україні є достатня кількість заводів та кваліфікованих працівників для виконання ремонтних робіт. Крім того, він впевнено заявив, що країна здатна відремонтувати будь-яку техніку, яка зараз використовується на фронті.

Нагадаємо, що раніше було оголошено про початок серійного виробництва українського аналога танка “Шахеда”. У той час, коли Україна не виробляє нові танки, зосередження на ремонті та підтримці існуючого парку танків стає важливим елементом стратегії оборонної галузі країни.

 

Автор: Марічка Хижа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *